Ένα ερωτηματολόγιο με θέμα την μουσική
 
1. Παρακάτω υπάρχουν Ελληνίδες τραγουδίστριες που υπηρετούν ή υπηρετούσαν το έντεχνο τραγούδι. Επιλέξτε μέχρι δύο από αυτές που σας αρέσουν περισσότερο.
      
 
 
 
2. Παρακάτω υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που υπηρετούν ή υπηρετούσαν το έντεχνο τραγούδι. Επιλέξτε μέχρι τρεις από αυτούς που σας αρέσουν περισσότερο.
      
 
 
 
3. Παρακάτω υπάρχουν Ελληνίδες τραγουδίστριες που υπηρετούν το ή υπηρετούσαν το λαϊκό τραγούδι. Διαλέξτε μέχρι δύο από αυτές που σας αρέσουν.
      
 
 
 
4. Παρακάτω υπάρχουν Ελληνίδες τραγουδίστριες που υπηρετούν ή υπηρετούσαν το ελαφρολαϊκό τραγούδι. Διαλέξτε μία από αυτές που σας αρέσουν.
      
 
 
 
5. Παρακάτω υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που υπηρετούν ή υπηρετούσαν το λαϊκό τραγούδι. Επιλέξτε μέχρι δύο από αυτούς που σας αρέσουν.
      
 
 
 
6. Παρακάτω υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που υπηρετούν το ελαφρολαϊκό τραγούδι. Επιλέξτε μέχρι δύο που σας αρέσουν.
      
 
 
 
7. Παρακάτω υπάρχουν Ελληνίδες τραγουδίστριες που υπηρετούν ή υπηρετούσαν την ποπ μουσική. Διαλέξτε μέχρι δύο που σας αρέσουν.
      
 
 
 
8. Διαλέξτε έναν τραγουδιστή ανάμεσα στους παρακάτω που σας αρέσει να ακούτε.
      
 
 
 
9. Διαλέξτε έναν από τους παρακάτω συνθέτες που σας αρέσει περισσότερο.
      
 
 
 
10. Διαλέξτε μέχρι δύο από τις παρακάτω ροκ μπάντες που σας αρέσει να ακούτε.
      
 
 
 
11. Γράψτε παρακάτω πέντε αγαπημένα σας ελληνικά τραγούδια από οποιοδήποτε είδος μουσικής που αγαπάτε περισσότερο και αναφέρεται και τον τραγουδιστή.
 
 
 
12. Πως είναι το όνομά σας;
 
 
 
13. Ποια είναι η διεύθυνση του blog σας ή της ιστοσελίδας σας ή του λογαριασμoύ σας στο facebook σε περίπτωση που έχετε;
 
 
 
 
 

Created with eSurveysPro.com Survey Software.