Intrebarile marcate cu * sunt obligatorii.
 
Exprimare SUSȚINERE pentru Documentul de poziție: Societatea civilă are nevoie de măsuri de sprijin pentru a putea contribui activ la rezolvarea problemelor sociale generate de pandemia COVID-19

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) face public un document de poziție prin care atrage atenția asupra faptului că societatea civilă necesită la rândul său măsuri de sprijin, cel puțin la fel de puternice precum cele acordate sau avute în vedere pentru susținerea IMM-urilor.

Documentul are la bază analiza preliminară a opiniilor exprimate de peste 130 de ONG-uri din toată țara într-un chestionar completat în perioada 19-23 martie, disponibil AICI și putând fi completat în continuare.

Documentul de poziție a fost transmis Președintelui României, Primului Ministru, Ministrului Muncii și Protecției Sociale și Ministrului Finanțelor Publice în data de 24 martie, și poate fi accesat AICI
 
 
 
1. Organizație *
 
 
 
2. Localitate *
 
 
 
3. Email
 
 
 
4. Observații
 
 
 
Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (denumită în continuare FDSC), cu sediul social în Bulevardul Nerva Traian, nr. 21, Sector 3, Bucureşti, şi înregistrată la Judecătoria Sector 2 în baza Hotărârii Judecătoreşti nr. 111 din data de 21.12.1994, în calitate de operator de date în sensul normelor instituite de legislaţia naţională şi de Regulamentul nr. 679 elaborat de Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene vă informează că datele cu caracter personal (email, precum şi orice alte date cu caracter personal pe care ni le veţi divulga din proprie iniţiativă în momentul completării prezentului formular) vor fi colectate şi stocate în scopul comunicării ulterioare cu dumneavoastră privind ”Documentul de poziție FDSC: Societatea civilă are nevoie de măsuri de sprijin pentru a  putea  contribui activ la rezolvarea problemelor sociale generate de pandemia COVID-19”.

Datele cu caracter personal vor fi stocate de către FDSC pe o perioadă de 5 (cinci) ani și pot fi transmise către autorităţi şi instituţiile publice, precum şi către finanţatori. De asemenea, prin furnizarea emailului dumneavoastră sunteţi de acord ca FDSC să vă contacteze pentru o comunicare cât mai eficientă în cazul apariţiei unor probleme.

Cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă informăm că aveţi următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de ştergere, dreptul de restricţionare a prelucrării, dreptul de opoziţie, precum şi dreptul de portabilitate. FDSC poate fi contactat în legătură cu cele de mai sus prin email la adresa: bianca.oprea@fdsc.ro.

De asemenea, pentru orice plângeri şi sesizări, vă puteţi adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Prin completarea și semnarea prezentului formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale din categoriile menționate mai sus de către FDSC.